ONZE LOKALE VERTEGENWOORDIGERS IN PARAMARIBO

Optimale begeleiding tijdens uw reis

Tijdens uw vakantie in Suriname zijn de dames van Suriname Tour Agent ter plaatse aanwezig. Ze bieden ondersteuning waar nodig en ze zijn op de hoogte van uw reisprogramma. Up-to-date ophaalinformatie en evt. last minute wijzigen voor uw reis worden door de lokale uitvoerders aan hun doorgegeven zodat u ter plaatse op de hoogte wordt gehouden door een centraal contactpunt. Tijdens de eerste kennismaking op de dag na aankomst zullen zij u nuttige informatie en tips geven om tijdens uw vakantie in Suriname optimaal te kunnen genieten.
In het kantoor aan het Kerkplein in Paramaribo verkopen ze handgemaakte souvenirs van inheemse vrouwen uit het binnenland en kunstwerken van lokale schilders.

 

Ze stellen zich graag aan u voor:

Cathrin Jüdell

Door mijn toeristische opleiding en jarenlange horeca-ervaring in Nederland, stond het voor mij vast dat ik bij mijn remigratie in 2000, werkzaam zou zijn in de toeristische sector. Als geboren en getogen Surinaamse, is er voor mij niets mooiers dan werken aan de opbouw van mijn eigen land, en zeg daarom ook heel vaak: Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt!
Sedert 2006 staan wij aan het Kerkplein en zijn wij de enige plek waar u een foto in Surinaamse klederdracht kunt laten maken. De souvenirs en sieraden van de exclusieve brand: Sibi Busi Designs, gemaakt door de inheemsen, zullen niet ontbreken in onze kleine, maar gezellige shop.

Als gast van Suriname Holidays, ontvang ik u de dag na uw aankomst met een kopje koffie en neem ik uw reisschema door. Tijdens uw verblijf in Suriname, ben ik de aangewezen persoon om u – met wat dan ook – van dienst te zijn.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen en ons mooi Suriname met u te delen.

onderweg naar Frederiksdorp

Dronica L. Debi-Tewari

Dronica

Mijn opleiding Bosbouw Toerisme aan het Natuur Technisch Instituut en mijn HBO opleiding, Biologie, hebben veel bijgedragen aan de interesse voor de Toerisme sector! Het is mijn passie om te socialiseren met gasten en te vertellen over mijn mooi land, Suriname! Planten en dieren zijn voor mij niet weg te denken. Vanaf schooltijd heb ik vaak reisjes georganiseerd en heb ernorm veel geleerd over de natuur. Iedere bezoek is de moeite waard! Suriname heeft heel veel moois te bieden. Lekker eten, de verschillende culturen die gezellig en in vrede met elkaar kunnen leven en natuurlijk de Amazone Jungle met prachtige sula’s (stroomversnellingen). Oops! Ik was al in het binnenland van Suriname! Ik werk sinds 2012 bij Suriname Tour Agent. Voor me studie stopte ik met werken in 2014 en ben nu wederom werkzaam vanaf begin 2017.

Tijdens uw verblijf in Suriname ontvang ik u de volgende dag na aankomt met een kopje koffie/ thee aan het Kerkplein #8. Wij zullen de tours met u bespreken en u de informatie geven over de ophaal tijden.
Gedurende uw vakantie kunt u bij onduidelijkheden/ vragen altijd contact opnemen met ons.

Wij staan u graag ten dienste!

Merviel Aserie

suriname tour agent merviel

Hallo!
Een jonge dame, als beste geslaagd van het Natuur Technisch Instituut, met als studierichting Bosbouw- Toerisme dat ben ik.
Het is voor mij een uitdaging om te werken binnen de Toerisme sector..

De natuurschoon, de diversiteit aan cultuur maar ook de serene rust in het diepe binnenland makenSuriname tot een uniek vakantieland. Het regenwoud is een feest voor alle zintuigen. Overal om je heen zie je kleuren van bloemen en planten. Een onontdekte schat die je tijdens je vakantie in Suriname zeker moet beleven!

Ik ben werkzaam bij Suriname Tour Agent vanaf begin 2018. Na aankomst in Suriname wordt u uitgenodigd voor een kopje thee/ koffie bij ons op kantoor aan het Kerkplein # 8. Uw tourschema wordt met u doorgenomen.

Wij zijn er om uw vakantie in Suriname tot een onvergetelijke reis te maken. Wij zien u heel gauw in ons mooi Suriname!

Merviel