ONZE LOKALE VERTEGENWOORDIGERS IN PARAMARIBO

Optimale begeleiding tijdens uw reis

Tijdens uw vakantie is Cathrin Jüdell in Suriname uw steun en toeverlaat. Ter plaatse biedt ze ondersteuning waar nodig en ze is op de hoogte van uw reisprogramma. In haar kantoor aan het Kerkplein in Paramaribo verkoopt ze tevens handgemaakte souvenirs. Zij stelt zich graag persoonlijk aan u voor:

Cathrin Jüdell

Door mijn toeristische opleiding en jarenlange horeca-ervaring in Nederland, stond het voor mij vast dat ik bij mijn remigratie in 2000, werkzaam zou zijn in de toeristische sector. Als geboren en getogen Surinaamse, is er voor mij niets mooiers dan werken aan de opbouw van mijn eigen land, en zeg daarom ook heel vaak: Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt!
Sedert 2006 staan wij aan het Kerkplein en zijn wij de enige plek waar u een foto in Surinaamse klederdracht kunt laten maken. De souvenirs en sieraden van de exclusieve brand: Sibi Busi Designs, gemaakt door de inheemsen, zullen niet ontbreken in onze kleine, maar gezellige shop.

Als gast van Suriname Holidays, ontvang ik u de dag na uw aankomst met een kopje koffie en neem ik uw reisschema door. Tijdens uw verblijf in Suriname, ben ik de aangewezen persoon om u – met wat dan ook – van dienst te zijn.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen en ons mooi Suriname met u te delen.

onderweg naar Frederiksdorp

Dronica L. Debi-Tewari

Dronica

Mijn opleiding Bosbouw Toerisme aan het Natuur Technisch Instituut en mijn HBO opleiding, Biologie, hebben veel bijgedragen aan de interesse voor de Toerisme sector! Het is mijn passie om te socialiseren met gasten en te vertellen over mijn mooi land, Suriname! Planten en dieren zijn voor mij niet weg te denken. Vanaf schooltijd heb ik vaak reisjes georganiseerd en heb ernorm veel geleerd over de natuur. Iedere bezoek is de moeite waard! Suriname heeft heel veel moois te bieden. Lekker eten, de verschillende culturen die gezellig en in vrede met elkaar kunnen leven en natuurlijk de Amazone Jungle met prachtige sula’s (stroomversnellingen). Oops! Ik was al in het binnenland van Suriname! Ik werk sinds 2012 bij Suriname Tour Agent. Voor me studie stopte ik met werken in 2014 en ben nu wederom werkzaam vanaf begin 2017.

Tijdens uw verblijf in Suriname ontvang ik u de volgende dag na aankomt met een kopje koffie/ thee aan het Kerkplein #8. Wij zullen de tours met u bespreken en u de informatie geven over de ophaal tijden.
Gedurende uw vakantie kunt u bij onduidelijkheden/ vragen altijd contact opnemen met ons.

Wij staan u graag ten dienste!