KAYSER GEBERGTE

Het onbekende paradijs

Het ongerepte Centraal Suriname Natuurreservaat wordt in het zuiden begrensd door het Kaysergebergte. De Zuidrivier en de Lucierivier vormen de zuidgrens van dit grootste Amazone natuurreservaat. In dit prachtige ongerepte paradijs in het diepe binnenland zijn machtige stroomversnellingen, rivieren en kreken, savanne landschappen maar ook oerbos met vergezichten vanaf heuvelruggen en bergrichels te vinden. Er leven bijzondere vogelsoorten zoals ara’s, toekans en harpijarenden. Bij de rivier wonen reuzenotters, kaaimannen, tapirs en capibara’s. Ook is er een grote kans dat u een van de vele apensoorten spot die in dit gebied voorkomen. Na indrukwekkende en inspannende junglewandelingen is het genieten in het koele water bij de stroomversnellingen van de rivier.

Het Kaysergebergte dankt zijn naam aan de Nederlandse ontdekkingsreiziger C.C. Kayser, die aan het begin van de 20e eeuw het gebied tussen Suriname- en de Corantijnerivier heeft bereisd.

Vertrek informatie

VertrekdagenOp aanvraag
Aantal dagen5
Minimaal aantal personen4
Prijs v.a.€949,00
VervoerVliegtuig, Korjaal
Accommodatie1 overnachting in de woning aan de airstrip, 2 nachten in het basiskamp in hangmatten en 1 nacht op bivak in tenten of hangmatten.
VerzorgingVolpension
ProgrammaInbegrepen, begeleiding van Nederlandssprekende gids

Reissoort:  -icon_bird    -icon_tent

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn