Het was intensief: veel reizen, met de boot, auto, lopen, slapen in de natuur, maar mocht je de natuur van Suriname in willen, dan moet je dit niet missen. read more

11-26-2018: West Suriname, in één woord geweldig!

Geen wifi in de jungle voor onze pubers bleek geen probleem: ‘s avonds speelden ze uren spelletjes met de gidsen en de jongelui die uit het dorp kwamen over peddelen. read more

11-18-2018: Het was een super ontspannen reis met als hoogtepunt Arrawadam

De dagen werden prima gevuld met tours die een voor een mooi waren. We hebben dan ook diverse dieren gezien en genoten van de mooie omgeving en de rust. read more

11-13-2018: Kasikasima: een wereldtopper!

Een mooie ervaring en zo fijn dat je nergens in Suriname het gevoel hebt dat je één van de vele toeristen bent. We zijn echt van Suriname gaan houden.  read more

11-05-2018: We hebben in Suriname een mooie herinnering gemaakt.

Als ik nu moet samen vatten waarom deze reis zo mooi was, is dat nog best lastig. Maar wat we zeker niet vergeten is dat je een reis hebt samengesteld die echt bij ons past. Maar als ik toch één woord aan deze ervaring moet koppelen dan is het MOOI! read more

11-02-2018: Het leuke van het fietsen is dat je langzaam reist; je ziet veel meer en je komt gemakkelijk in contact met de mensen die hier wonen.

Veel gezien, gehoord, geleerd. Bloemendaal: warm aanbevolen.Vijf dagen lodgehopping: een schitterende ervaring. Bigi-pan was vooral voor ornithologen een enorme belevenis. We gaan zeker terug. Dank voor alles. read more

10-11-2018: Leuk te zwemmen in een rivier waar ‘s avonds in een bundel licht de kaaimanoogjes oplichten

Met kapmes werd een pad gebaand door al het groen. Klimmen over vele omgevallen boomstammen, over en door kreekjes door de eindeloze natuur. Geslapen in een hangmat onder een afdak. Al met al een ervaring om nooit te vergeten read more

10-14-2018: Hier leerden we dat een luiaard niet lui is maar traag

Wij lieten alles achter ons en leefden alleen op de stand van de zon, de maan en de sterren……. Kwamen op plekken die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. Sliepen “onder” een 1000 sterren hotel met de brulapen om ons heen in een hangmat. read more

10-29-2018: Wat wij tijdens deze trip beleefd hebben met zijn vieren…….. was een SUPER GROOT AVONTUUR!!!!!

De belevenissen met Busiwagi, de 4-daagse 4×4 tour diep door de jungle van Suriname. Dit verslag is voor mensen die van avontuur houden en niet te snel in paniek raken 🙂 read more

busiwagi
10-10-2018: Busiwagi. Het was een waar avontuur, had ’t voor geen goud willen missen!

We hebben bijzondere ervaringen gehad, het was precies zo als ik hoopte: ontspanning, educatief, inspanning, mooie indrukken en vooral veel gelachen. read more

onverdacht suriname
09-25-2018: Het was gewoon jammer dat het afgelopen was, en ik wil zeker nog eens terugkomen.