Net als de vorige keer, weer alles perfect georganiseerd. Kortom, heerlijke vakantie gehad. read more

IMG
04-15-2019: Met mijn dieetwensen werd goed rekening gehouden

Knini Paati het mooiste: prachtige accommodatie, enerverende bus/korjaaltocht v.v., goed begeleide excursies, niet te massaal. read more

IMG
03-07-2019: Tot nu toe vinden wij Knini Paati het mooiste

Jij, Hélène en Sandra, hebben ons een onvergetelijke reis bezorgd! Tot in de puntjes door jullie verzorgd waren de afspraken met gidsen, chauffeurs en de binnenlandse vliegtochten met Mets Tour en Travel!

Hierbij en zeker niet volledig mijn reisverslag. read more

jungle resort palumeu
02-15-2019: echt bijzonder was de wandeling door het tropische oerwoud naar Potihill

Ik had een paar wensen. Ik wilde kleinschalig en eenvoudig op reis. Ik zou graag meer zien en vooral voelen wat het slavernijverleden van Nederland in Suriname heeft teweeggebracht. Ik wilde veel natuur, met name vogels. En het moest avontuurlijk zijn. read more

Rob Meerwijk
12-31-2018: Een half uur lang met een zeekoe opgevaren!

Het was intensief: veel reizen, met de boot, auto, lopen, slapen in de natuur, maar mocht je de natuur van Suriname in willen, dan moet je dit niet missen. read more

Suriname Holidays Remko Klein
11-26-2018: West Suriname, in één woord geweldig!

Geen wifi in de jungle voor onze pubers bleek geen probleem: ‘s avonds speelden ze uren spelletjes met de gidsen en de jongelui die uit het dorp kwamen over peddelen. read more

Image
11-18-2018: Het was een super ontspannen reis met als hoogtepunt Arrawadam

De dagen werden prima gevuld met tours die een voor een mooi waren. We hebben dan ook diverse dieren gezien en genoten van de mooie omgeving en de rust. read more

suriname holidays rob meerman
11-13-2018: Kasikasima: een wereldtopper!

Een mooie ervaring en zo fijn dat je nergens in Suriname het gevoel hebt dat je één van de vele toeristen bent. We zijn echt van Suriname gaan houden.  read more

IMG
11-05-2018: We hebben in Suriname een mooie herinnering gemaakt.

Als ik nu moet samen vatten waarom deze reis zo mooi was, is dat nog best lastig. Maar wat we zeker niet vergeten is dat je een reis hebt samengesteld die echt bij ons past. Maar als ik toch één woord aan deze ervaring moet koppelen dan is het MOOI! read more

rene en marlon theunissen
11-02-2018: Het leuke van het fietsen is dat je langzaam reist; je ziet veel meer en je komt gemakkelijk in contact met de mensen die hier wonen.

Veel gezien, gehoord, geleerd. Bloemendaal: warm aanbevolen.Vijf dagen lodgehopping: een schitterende ervaring. Bigi-pan was vooral voor ornithologen een enorme belevenis. We gaan zeker terug. Dank voor alles. read more

bert en andrea suriname reis oktober
10-11-2018: Leuk te zwemmen in een rivier waar ‘s avonds in een bundel licht de kaaimanoogjes oplichten