WIJ STELLEN ONS VOOR

Suzette Eeltink

Meteen vanaf mijn eerste bezoek in 2003 heeft Suriname mijn hart gestolen. Een overweldigende jungle, vriendelijke mensen en lekker eten: Suriname heeft het allemaal.

Omdat ik het land en de mensen inmiddels zo goed ken, kan ik u precies vertellen waar u de leukste en meest bijzondere plekjes kunt vinden en wat u kunt verwachten van uw Suriname reis. Wilt u met kinderen naar Suriname op vakantie? Voor advies en handige tips uit eigen ervaring bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn twee zoontjes reizen vanaf kleins af aan al mee en zouden het liefst elk jaar naar Suriname op vakantie gaan.

Mijn doel is bij te dragen aan de ontwikkeling van het toerisme in Suriname zodat deze branche op een zo’n eerlijk en duurzaam mogelijke manier wordt opgebouwd.

Suzette Eeltink eigenaar Suriname Holidays

Hélène Schrader

De reisbranche heeft me altijd al geboeid. Mijn eerste baan was bij NBBS Reizen waar ik vanaf 1987 jarenlang groepsreizen en incentives organiseerde. Na een klein uitstapje buiten het toerisme en twee mooie lange reizen met mijn kinderen, begon ik in 2002 bij Riksja Travel waar ik bijna 10 jaar heb gewerkt. Vanaf februari 2012 werk ik met heel erg veel plezier bij Suriname Holidays.

Het reisvirus heeft me in de loop der jaren op vele plekken ter wereld gebracht. Toen ik voor het eerst Suriname bezocht, was ik enorm aangenaam verrast. De natuur is zo overweldigend en nog zo puur. De kleinschaligheid van het toerisme, de interessante mix van culturen en de liefde voor lekker eten spreken mij enorm aan. Wat ik bovendien erg grappig vond is het feit dat je in zo’n compleet andere wereld je eigen taal kunt spreken. Inmiddels ben ik meerdere keren in Suriname geweest en heb een grote liefde voor dit land en de vriendelijke bevolking ontwikkeld. Ieder deel van de jungle blijkt toch weer anders qua flora en fauna. Er is nog zo veel te ontdekken. Ik kijk al weer uit naar mijn volgende bezoek!

Helene Schrader Suriname Holidays
ONZE LOKALE VERTEGENWOORDIGSTER IN PARAMARIBO

Optimale begeleiding tijdens uw reis

Tijdens uw vakantie is Cathrin Jüdell in Suriname uw steun en toeverlaat. Ter plaatse biedt ze ondersteuning waar nodig en ze is op de hoogte van uw reisprogramma. In haar kantoor aan het Kerkplein in Paramaribo verkoopt ze tevens handgemaakte souvenirs. Zij stelt zich graag persoonlijk aan u voor:

Cathrin Jüdell

Door mijn toeristische opleiding en jarenlange horeca-ervaring in Nederland, stond het voor mij vast dat ik bij mijn remigratie in 2000, werkzaam zou zijn in de toeristische sector. Als geboren en getogen Surinaamse, is er voor mij niets mooiers dan werken aan de opbouw van mijn eigen land, en zeg daarom ook heel vaak: Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt!
Sedert 2006 staan wij aan het Kerkplein en zijn wij de enige plek waar u een foto in Surinaamse klederdracht kunt laten maken. De souvenirs en sieraden van de exclusieve brand: Sibi Busi Designs, gemaakt door de inheemsen, zullen niet ontbreken in onze kleine, maar gezellige shop.

Als gast van Suriname Holidays, ontvang ik u de dag na uw aankomst met een kopje koffie en neem ik uw reisschema door. Tijdens uw verblijf in Suriname, ben ik de aangewezen persoon om u – met wat dan ook – van dienst te zijn.
Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen en ons mooi Suriname met u te delen.

onderweg naar Frederiksdorp

Delen...Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn