SURINAME REIZEN MET KINDEREN

Suriname is een perfect ver vakantieland om met kinderen te bezoeken. Voor iedereen die op zoek is naar een vakantie zonder pretparken of kinderclubs is Suriname de ideale bestemming. Naast een stukje geschiedenis – wat een reis naar Suriname meer inhoud geeft- zullen de ongerepte jungle, lekker buiten zijn en al het waterpret bijdragen aan een onvergetelijke familievakantie. Daarnaast kunnen uw kinderen veel plezier beleven aan ontmoetingen met Surinaamse kinderen die het ontzettend leuk vinden om Nederlandse leeftijdgenootjes te ontmoeten. Dat is toch bijzonder: zo ver van huis maar gewoon lekker kletsen in je eigen taal. Vanaf kleins af aan gaan onze kinderen mee op verre reizen en zijn al meerdere malen in Suriname geweest. Voor veel kinderen zal een tropische strandvakantie ter afsluiting als muziek in de oren klinken. Naast de rivierstranden van Suriname kunt u ook denken aan combinaties met Curaçao en/of de tropische onderwaterwereld van Bonaire.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. U kunt om extra inspiratie op te doen ook een kijkje nemen in ons kidsreizen fotoalbum op Facebook.

foengoe-eiland-raleighvallen-suriname

Avontuur en actie in de Surinaamse jungle

Staat de rondreis van uw keuze er niet bij?

Stel dan uw eigen reis samen met onze bouwstenen of bel ons voor advies. Of kiest u liever uw reis op basis van de reissoorten?