MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN
Suriname Holidays is zich bewust van het belang om maatschappelijk te ondernemen. In Suriname werken wij samen met diverse lokale organisaties en uitvoerders. Deze manier van werken zorgt voor directe communicatie, snel schakelen en een prettige, persoonlijke benadering. Zo kunnen wij samen het toerisme in Suriname tot een succesvolle branche laten ontwikkelen.

Onze sponsor projecten

sloth rescue suriname

Stichting Green Heritage Fund Suriname

Wij doneren € 2,50 van uw reissom aan Stichting Green Heritage Fund Suriname. Hiermee ondersteunen wij hun activiteiten die helpen het groene imago en het culturele erfgoed van Suriname te promoten en te beschermen.
maatschappelijk ondernemen suriname kalender

Surinamekalender

Suriname Holidays sponsort de stichting Suriname kalender. Met de opbrengst van de kalenders worden diverse projecten in Suriname financieel gesteund. Aan de kalenders werken zowel professionele fotografen als hobby fotografen mee. Hun mooiste Suriname foto’s worden opgenomen.

De kalender voor 2018 is bij ons op kantoor verkrijgbaar.

suriname holidays haarlem spaarnwouderstr maatschappelijk ondernemen

Suriname Holidays is vriend van Stadsherstel en Artis

Artis

Van 2013- tot 2018 hebben wij in Artis een tweevingerige luiaard geadopteerd. Tegenwoordig steunen wij Artis als vriend. U kunt ook vriend van Artis worden. Met uw steun zorgt u voor het behoud van deze unieke groene oase in het hartje van Amsterdam.

Stadsherstel

Als vriend van Stadsherstel leveren we een belangrijke bijdrage aan het behoud van monumentaal- en beeldbepalend erfgoed in en om Amsterdam.
Het pand waar Suriname Holidays in gevestigd is in Haarlem is ook eigendom van Stadsherstel.

Als Vriend ontvangt u:

  • Het Stadsherstel Magazine en een Stadsherstel special over een restauratieproject.
  • De digitale nieuwsbrief.
  • Een rondwandeling langs restauratieprojecten o.l.v. projectleiders.
  • Een rondvaart langs Stadsherstel panden voor een Vriendenprijs.
  • Een presentatie over restauraties tijdens de Algemene Ledenvergadering.
  • Korting op of zelfs gratis toegang tot verschillende culturele evenementen in de bijzondere locaties van Stadsherstel.
  • Bovendien krijgt u als Vriend 5% korting op een Bijzondere Locatie voor het organiseren van uw feestelijke bijeenkomst, huwelijk, diner of zakelijke congres.
  • En korting op het Stadsherstelboek Amsterdam Herstelt.

U steunt het werk van Stadsherstel al vanaf € 30,- (€100,- voor bedrijven) per jaar!