MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN
Suriname Holidays is zich bewust van het belang om maatschappelijk te ondernemen. In Suriname werken wij samen met diverse lokale organisaties en uitvoerders. Deze manier van werken zorgt voor directe communicatie, snel schakelen en een prettige, persoonlijke benadering. Zo kunnen wij samen het toerisme in Suriname tot een succesvolle branche laten ontwikkelen.

Onze sponsor projecten

Surinamekalender

Suriname Holidays sponsort de stichting Suriname kalender. Met de opbrengst van de kalenders worden diverse projecten in Suriname financieel gesteund. Aan de kalenders werken zowel professionele fotografen als hobby fotografen mee. Hun mooiste Suriname foto’s worden opgenomen.

De kalender voor 2017 is bij ons op kantoor verkrijgbaar.

luipaard dier

Suriname Holidays geeft om Artis

Sinds januari 2013 hebben wij in Artis een tweevingerige luiaard geadopteerd. Wij steunen met onze adoptie de dierentuin in Amsterdam.

Heeft u zin in een dagje Artis en wilt u alvast kennis maken met tal van Surinaamse dieren die u straks wellicht tijdens uw Suriname reis gaat ontmoeten, vraag ons dan naar de toegangskaarten tegen een gereduceerd tarief.

charlize boek

Stichting Green Heritage Fund Suriname

Wij doneren € 2,50 van uw reissom aan Stichting Green Heritage Fund Suriname. Hiermee ondersteunen wij hun activiteiten die helpen het groene imago en het culturele erfgoed van Suriname te promoten en te beschermen. Iedereen die een reis boekt met kinderen jonger dan 8 jaar, krijgt het boekje Charlize gaat naar het bos. De opbrengst van deze boekjes gaat ook naar de Stichting.